Word je camera de baas

fotografietips

Reizen en fotografie zijn mijn passies, mijn camera is een verlengstuk van mij. Ik leg herinneringen vast in mijn hoofd én op de gevoelige plaat.

Ik neem altijd een goed gevulde cameratas mee op reis. Daarin zit naast mijn Canon RP systeemcamera een aantal extra lezen. Tijdens het duiken gaat de onderwatercamera mee. Vroeg opstaan voor een mooie foto van de zonsopkomst in Indonesië? Geen probleem! Met -30 graden in Finland wachten op het noorderlicht? Ik doe het met liefde. Uren zoeken naar verlaten panden? Ik ben dol op urbex fotografie!

Ben jij ook dol op fotograferen? Lees dan onderstaande tips voor fotograferen op reis en je camera heeft geen geheimen meer voor jou.

schoonmaken camera
Hoe maak je je camera schoon?

Regen, woestijnzand, stappend zeewater. Het is soms lastig om je camera op reis schoon te houden. Hoe bescherm je je camera tegen vuil en maak je je camera schoon voor een volgend avontuur?

programma voorkeur knop camera
Je camera de baas

Je camera heeft een aantal programmakeuzes, als de auto, P, Tv, Av en M stand. Wat betekenen deze afkortingen? Met deze fotografietips lees je welke stand je wanneer gebruikt

Nieuwsbrief

Wil je (maximaal) zes keer per jaar een flinke dosis reisinformatie en tips voor de mooiste foto's je mailbox? Schrijf je dan in voor de IkReis nieuwsbrief.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.