Privacybeleid en disclaimer

Wie zijn wij

Dit is de privacyverklaring van IkReis/Fotoof. Fotoof is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 52530922, BTW NL001816900B39.

Wij vinden jouw privacy net zo belangrijk als de onze eigen privacy. Wij gaan daarom altijd vertrouwelijk om met persoonsgegevens en verkopen deze persoonsgegevens nooit aan externe partijen. IkReis heeft een beveiligd https-adres, dit zie je aan het (groene) slotje / bolletje in de adresbalk.

IkReis houdt zich bij de verwerking vanpersoonsgegevens aan de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens (waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).

Hieronder zie je welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, waarom wij dat doen en wat jouw rechten zijn.

Contact via e-mail

Bezoekers kunnen contact opnemen via info@ikreis.net. Mails van particulieren naar dit adres worden standaard een na het afsluiten van het contact verwijderd. Wil je gegevens inzien, wijzigen of wissen? Stuur dan een berichtje naar privacy@ikreis.net.

Facturen worden bewaard gedurende de wettelijke termijn van 7 jaar.

COOKIES

Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die naar jouw browser wordt verstuurd en opgeslagen wordt op de harde schijf van jouw computer.

Cookieconsent tool

De cookieconsent tool zorgt ervoor dat jij als bezoeker geïnformeerd wordt over cookies en slaat op dat de cookiemelding aan jouw getoond is en dat je daarmee akkoord bent gegaan.

Functionele cookies

Wij plaatsen functionele cookies om uw voorkeuren op te slaan.

Analysitsche Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google Inc, als deel van de “Analytics”-dienst. IkReis gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Op deze manier kunnen wij de inhoud van de site beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers.

IkReis heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Google Inc. en Google Analytics conform het advies van de Autoriteit Persoonsgegevens privacyvriendelijk ingesteld. IkReis deelt een afgeschermd IP-adres en maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

WEBSITES VAN DERDEN

IkReis linkt geregeld naar andere websites met bijvoorbeeld aanvullende informatie. IkReis is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op die websites en ook niet voor hun privacybeleid.

Op IkReis staan affiliate links, bijvoorbeeld van booking.com. Wanneer je via deze links een hotel boekt, ontvangen wij een kleine commissie. Het maken en onderhouden van deze site kost veel tijd en geld. Met een klein beetje hulp van jou kunnen we mooie en informatieve content blijven maken. En het kost jou helemaal niks!

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

GEVOELIGE GEGEVENS

IkReis heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar. IkReis kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. IkReis raadt ouders en/of verzorgers aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden. Als je ervan overtuigd bent dat IkReis zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via privacy@ikreis.net.

WELKE RECHTEN JE HEBT OVER JE GEGEVENS

Je kunt verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit is exclusief alle gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

AFFILIATE LINKS

Op IkReis staan affiliate links, bijvoorbeeld van booking.com. Wanneer je via deze links een hotel boekt, ontvangen wij een kleine commissie. Het maken en onderhouden van deze site kost veel tijd en geld. Met een klein beetje hulp van jou kunnen we mooie en informatieve content blijven maken. En het kost jou helemaal niks! 

DISCLAIMER

IkReis heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan ontwikkeling en samenstelling van deze website. IkReis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor juistheid, volledigheid het accuraat zijn van (prijs)informatie op site. IkReis is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade, verlies van data en derving van inkomsten door gebruik informatie site beschikbaar.

Niets uit de tekst of van de afbeeldingen die op deze website te vinden zijn mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IkReis. Alle foto’s zijn gemaakt door en eigendom van IkReis/Fotoof.

Sta jij op een foto en wil je deze liever niet online? Stuur dan een berichtje.