Voordelig een weekendje weg naar Zandvoort (tijdens de Hema Bungalowweken)

Het leven is duur genoeg. Wil je goedkoop een weekendje weg met kinderen? Of met een groep vrienden? Dat kan tijdens de Hema Bungalowweken! Je boekt dan een huisje van Center Parcs met fikse korting.

Zelf ging ik voordelig naar Center Parcs in Zandvoort. Maar er zijn veel meer mogelijkheden: bijna alle vakantieparken van Center Parcs doen mee aan deze leuke actie. Je kunt al twee nachten weg voor 159 euro.

Wat zijn de Hema Bungalowweken?

Heb je zin in een weekendje weg in de natuur? Wil je frisse boslucht inademen tijdens een mooie wandeling en wil je na afloop een duik nemen in het subtropische zwembad? In Center Parcs vind je verbondenheid met elkaar en met de natuur.

Tijdens de Hema Bungalowweken kun je voordelig naar Center Parcs. Voor een 4-persoonsbungalow betaal je in het weekend slecht 249 euro (voor twee nachten). Wil je doordeweeks even op vakantie in eigen land? Dat kan vanaf 159 euro (voor twee nachten).

Normaal hebben vakantieparken vaak vaste vertrek- en aankomstdagen. Wanneer je tijdens de Hema Bungalowweken boekt kun je zélf je aankomstdag selecteren. Handig voor hen die parttime werken of voor een leuk uitje tijdens de studiedagen van de kinderen.

Wil je je verblijf verlengen of reis je met meer dan vier personen? Tegen een kleine meerprijs is dat allemaal mogelijk!

Hoe gaan de Hema Bungalowweken 2024 in zijn werk?

Ben je enthousiast geworden? Boek dan snel een voucher voor de Hema Bungalowweken.

  • Stap 1: koop hier een voucher. Wacht niet te lang, want op = op
  • Stap 2: na betaling ontvang je een bevestiging in je mail met een unieke code
  • Stap 3: zodra je de code ontvangen hebt, kun je via de website van Center Parcs je huisje boeken.
  • Stap 4: De uiterste datum om je aangekochte voucher om te zetten naar een boeking is zondag 17 december 2023.

Je verblijf moet plaatsvinden tussen 13 december 2023 en 27 maart 2024 met uitzondering van de feestdagen en schoolvakantieperiodes. 

Let op: als je héél flexibel bent dan vind je soms goedkopere last minute deals. Kijk daarom eerst even op de website van Center Parcs voor je een Hema-voucher boekt. Hier vind je alle aanbiedingen op een rij. 

Zijn er extra kosten?

De Hema vouchers voor Center Parcs zijn inclusief verplichte kosten als toeristenbelasting. Eindschoonmaak en gratis WiFi zijn standaard inbegrepen. Je kunt eventueel bedlinnen bijboeken (€11,25 per persoon).

  • Een extra nacht gedurende een midweek kost €50
  • Een extra nacht in het weekend kost €75
  • Voor €50 extra heb je een zespersoons- in plaats van een vierpersoonsbungalow

Mijn ervaring met de Hema Bungalowweken bij Center Parcs Zandvoort

Vakantieparken, love it or hate it.

Voordat ik moeder werd, stond een bezoek aan Center Parcs niet bovenaan mijn wensenlijst. Inmiddels ben ik van mening veranderd. Een weekendje weg in Nederland is een welkome afwisseling met een roadtrip, interrailen of een verre vakantie met kinderen. Je gooit je spullen in de auto, haalt het kind van school en nog geen twee uur later ben je op de plek van bestemming.

Aangekomen op mijn bestemming wil ik vaak veel zien en doen. Ik kan niet goed stilzitten. Wanneer ik binnenkom bij Center Parcs Zandvoort voel ik echter berusting: ik hóef niets te ontdekken want ik ben vaker in de regio geweest. De kleine reiziger vindt een weekendje Center Parcs erg leuk. Voor haar is er genoeg te ontdekken op het park.

Tijdens mijn weekend in Zandvoort ga ik trek ik er alsnog op uit: ik ga vossen spotten in de Amsterdamse Waterleidingduinen, zandkastelen bouwen op het strand van Zandvoort en heel vaak van de grote glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.

Ik heb de voucher voor de Hema Bungalowweken aan het begin van de actieperiode geboekt. Er was heel veel keus. Loopt de actie bij op zijn eind en twijfel je of het loont te boeken? Op www.centerparcs.nl/hema kun je de actuele beschikbaarheid controleren voordat je een voucher aanschaft. Zo voorkom je dat je een voucher koopt die je niet kunt verzilveren.

Faciliteiten Center Parcs Zandvoort

Reizen met een kind (vooral met kleine kinderen) is soms een halve volksverhuizing. Heb je speeltjes, luiers en een tut? Lukt het om de kleine op tijd in bed te leggen? Mijn kind heeft een ochtendhumeur van heb-ik-jou-daar als ze te weinig slaapt 😉

Wanneer je kiest voor een (korte) vakantie op een bungalowpark dan heb je alles op loopafstand. Er is een restaurant, een snackbar en een kleine winkel. Op minder dan een kwartier rijden van Center Parcs Zandvoort liggen grote supermarkten en veel meer restaurantjes.

Het park biedt vermaak voor jong en oud. Je kunt er bowlen, fietsen huren en er zijn veel speeltuinen (inclusief een indoorspeeltuin). Oudere kinderen kunnen zich vermaken tijdens de Xcube Escape Game of in Gametown.

Je kunt natuurlijk ook in je eigen bungalow koken om vervolgens met een boekje op de bank te ploffen.

Sinterklaas bij Center Parcs

Hoogtepunt van ons bezoek aan Center Parcs Zandvoort was het onverwachte bezoek van Sinterklaas. De goedheiligman en zijn pieten zijn met alle kindjes op de foto gegaan. Daarna mochten kindjes taaitaai versieren voordat ze weer naar hun eigen bungalow teruggingen.

Wil je dat Sinterklaas op visite komt tijdens je verblijf bij Center Parcs? Dat kun je eenvoudig regelen via de Center Parcs app.

Ben je te laat voor de Bungalowweken? Reserveer dan je huisje op de centerparcs.nl of wacht tot de volgende aanbieding van de Hema. De Bungalowweken zijn in het voor- en najaar.